Hapni dyert si me magji.

Keyless Access

Nuk keni pse të kërkoni çelësin e makinës, lëreni atë në xhepin tuaj. Sepse mes sistemin opsional të mbylljes dhe ndezjes "Keyless Access", mjafton ta keni çelësin me vete. Nga një distancë prej afro 1,5 metër, çelësi njihet nga sistemi dhe dyert e dera e bagazhit shkyçen sapo ju hapni një prej dyerve të përparme me dorezë. Në automjet, thjesht shtypni butonin "Start" për motorin dhe jeni gati për t'u nisur.

Mbyllur