Kujdeset për një klimë individuale gjatë udhëtimit.

Kondicionimi i ajrit "Climatronic"

Sistemi opsional i kondicionimit të ajrit "Climatronic" (Seria Highline) ofron një kontroll të temperaturës në dy zona që mund të konfigurohet në mënyrë individuale në anën e shoferit dhe të pasagjerit para. Kështu, të gjithë do të gjejnë klimën ideale të udhëtimit. Climatronic mund të bëjë edhe më shumë: Shpejtësia e ventilatori mund të konfigurohet, kështu ai funksionon me shpejtësi të ngadaltë dhe me qetësi. Nëse përdorni fshirëset e xhamit para, apo marshin indietro, ai kthehet automatikisht në regjim riqarkullimin, për të parandaluar futjen e aromave të pakëndshme në makinë.

 

 

Mbyllur