VW Passat: Sistemi ndihmës në trafik

 Sistemi opsional ndihmës në trafik përdor funksione të provuar si rregullatorin automatik të distancës ACC dhe sistemin ndihmës të ndryshimit të korsisë "Lane Assist" për të pasur një rezultat të rehatshëm gjatë një bllokimi në trafik. Kështu varianti Passat në një shpejtësi nga 0 në 60 km/h ndjek automjetin përpara dhe kontrollon gazin dhe frenat brenda kufijve të sistemit në mënyrë të pavarur. Automjeti qëndron më i sigurt në rrugë. Sistemi ndihmës i trafikut ju ndihmon në trafikun nervozues "Stop-and-go" dhe mund t'ju ndihmojë në këtë mënyrë, për të shmangur aksidentet tipike në trafik.

Sistemi ndihmës në trafik është në dispozicion bashkë me paketën e sigurisë për Passat Highline me kutinë e shpejtësisë DSG.  

Mbyllur