VW Passat: Sistem drejtimi progresiv

 

Provoni progresin me duart tuaja. Sistemi i drejtimit progresiv opsional tek Passat ofron një sjellje të optimizuar drejtimi, i cili si në jetën e përditshme, ashtu edhe në kushte të vështira të rrugës, është shumë i dobishëm. Kështu, raporti progresiv zvogëlon përpjekjet gjatë parkimit dhe në të njëjtën kohë rrit dinamikën e ecjes nëpërmjet një sjelljeje drejtimi direkte në rrugët me kthesa. Në këtë mënyrë, sistemi progresiv i drejtimit lejon një kontroll më të mirë në ecje sportive dhe ofron rehati maksimale në përdorim të përditshëm. Sistemin e drejtimit progresiv e keni në dispozicion bashkë me paketën sportive R-Line.

Mbyllur