VW Passat Variant: R-Line "Interieur"

 

Në paketën R-Line"Interieur" përfshihen timoni sportiv multifunksional, leva e marshit dhe tapiceria e poshtme, secila ofrohet me qepje në kontrast. Përveç kësaj, paketa R-Line "Interieur" të bind me pragjet në çelik në formën R-Line, pjesë dekori "Silver Rise" në alumin të lëmuar dhe pedale në pamje të çeliktë. Ndenjëset sportive me lëkurë "Nappa" të cilësisë së lartë me shtroje në "Carbon Style (lëkure ndarë)" në pjesët e brendshme të ndenjëses janë të pajisura edhe me kontraste në qepje dhe kanë logon tipike "R-Line". Paketa R-Line "Interieur" është pjesë e paketës R-Line "Exterieur & Interieur".

Mbyllur