VW Passat: R-Line "Exterieur"

 

Pjesa e përparme e Passat-it me paketën R-Line "Exterieur" thekson një pamje sportive. Parakolp në stilin "R" me valvula ajri specifike dhe grilë radiatori me logon "R-Line" tërheqin vëmendjen e të gjithëve. Shiritat e kromit përreth automjetit dhe anësoret në linjën R i japin Passat-it edhe më shumë sportivitet elegant. Opsionale janë rrotat me disqe alumini 19-inç "Verona".

Mbyllur