Lajme dhe informacione për Volkswagen Pasqyrë e çështjeve aktuale: modele, speciale etj

Start Video

E ardhmja është elektrike.

2018-07-10

Volkswagen pritet të prezantojë platformën ‘car-sharing’ tërësisht me makina elektrike.

Amarok fiton vlerësimin 'International Pick-up Award 2018'

2017-11-27

Modeli Amarok i Volkswagen Makina Tregtare ka fituar çmimin 'International Pick-up Award 2018' (IPUA 2018). Ashtu si paraardhësi i tij në vitin 2010, Amarok-u i ri, tani me motorë të fuqishëm V6, gjithashtu ka arritur të fitojë pëlqimin e jurisë

A është gati makina juaj?

2017-06-09

Golfi i ri tashmë këtu..

2017-03-08

E ardhja më e prekshme

"Makina ime"

2017-03-06

Disa e urrejnë, disa janë të marrosur pas tij. Në Azinë e largët ka edhe shkolla që të mësojnë të çlirohesh nga varësia prej tij. Pushteti i tij dikton jetën e miliarda njerëzve kudo në botë....

Volkswagen E-Golf

2017-03-06

Prej vitesh tashmë flitet për konkurrencën që motorët elektrikë po i bëjnë atyre me djegie të brendëshme. Madje edhe rënia e çmimit të naftës dhe gazit në tregjet botërore mendohet të jetë ndikuar pikërisht nga ky trend, që tregon rritjen e përgjegjshmërisë së njerëzimit përkundrejt natyrës.

Numërimi mbrapsht ka filluar…

2017-03-05

Arteon-i i ri feston premierën e tij botërore në Geneva International Motor Show