Kontakt

Kontakt

Porsche Albania sh.p.k.

Importues dhe Distributori Ekskluziv për:
Volkswagen dhe Volkswagen Makina Tregëtare.

 Autostrada Tiranë - Durrës km.7, 1051         

 Tel. (+355) 04 240 74 31                               

 e-mail: office(kwfat)porsche(kwfdot)al                              

Ju mund të na ndiqni edhe në rrjetet sociale:
Volkswagen Albania

 

 

 

 

Orari i pritjes:

Shitjet:
E Hënë - E Premte: 09:00 - 17:30
E Shtunë - 10:00 - 13:00

Orari i pritjes:

Servisi:
E Hënë - E Premte: 08:00 - 16:30