Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menü schließen

We Upgrade
E programuar paraprakisht për të ardhmen tuaj.

 

Gjithë të mirat për të ardhmen tuaj!
Më pas.

We Connect është porta e hyrjes suaj në gjeneratën më të fundit të shërbimeve online me celular dhe të shërbimeve në një sërë modelesh të makinave Volkswagen. Me mundësi për të qenë online që në fillim, diçka që ofrohet me kërkesë, ju do të keni në dispozicion një mori shërbimesh We Connect. Pas aktivizimit që kryhet vetëm një herë dhe identifikimit me llogarinë tuaj Volkswagen ID, We Connect e bën jetën tuaj të përditshme jo vetëm më të këndshme, por edhe më komode. Risia këtu është mundësia që ju ofrohet për të aktivizuar funksione të reja të përzgjedhura në makinën tuaj Volkswagen, edhe pas blerjes së makinës. Diçka që kryhet më pas në mënyrë individuale, plotësisht sipas nevojave tuaja. Dhe shumë lehtë online, në dyqanin In-Car të sistemit të informimit dhe argëtimit. Këtu, në cilësinë e përdoruesit kryesor të "We Connect" ju mund të shihni të gjitha funksionet e "We Upgrade" që disponohen me pagesë për automjetin tuaj.

Volkswagen juaj nuk mbaron kurrë së mësuari:
Funksionet "We Upgrade" për automjetet e përgatitura për "We Connect"

Komandimi me zë: "Përshëndetje Volkswagen"


Volkswagen ju kupton. Me fjalët "Përshëndetje Volkswagen" nisni një dialog të natyrshëm - kështu bëhet i mundur një komandim i sigurt dhe komod i funksioneve të përzgjedhura të telefonit, mediave ose navigimit. Përveç kësaj, aktivizoni komandimin me zë për sistemin tuaj të informimit dhe argëtimit "Ready 2 Discover" ose "Discover Media" dhe komandoni funksione të shumta të automjetit tuaj me zërin tuaj. Në varësi të modelit të automjetit dhe pajisjes së tij, përmes të folurit mund të komandohen shumë funksione të automjetit. Kështu ju mund të përqendroheni krejtësisht në rrugë dhe këtej e tutje t'i shijoni edhe më shumë udhëtimet me makinë.

App-Connect: Merrni aplikacionet tuaja në makinë


Me App-Connect aplikacionet e zgjedhura dhe përmbajtjet transmetohen direkt në ekranin e sistemit të informimit dhe argëtimit të Volkswagen dhe mund të përdoren në mënyrë komode dhe të qartë në fushën tuaj të shikimit. Kështu bëhet e thjeshtë, për shembull që të aksesoni te muzika, lajmet, harta ose libra audio. Volkswagen ofron tre ndërfaqe për lidhjen e smartfonit me mundësi të shumta: Apple CarPlay™, Android Auto™ nga Google dhe MirrorLink®. Përveç kësaj, përdorimi i Apple CarPlay™ dhe i Android Auto™ nga Google është i mundur edhe pa kabllo si funksion i "We Upgrade" për sistemin e navigimit "Discover Media" dhe për atë "Ready 2 Discover". Për të shmangur shpërqendrimin gjatë kohës së udhëtimit mund të nisen vetëm aplikacione të certifikuara. 

Light Assist: Pa verbim. Pothuajse në të gjitha situatat.


Rregullimi i fenerëve "Light Assist" mundëson udhëtimet natën te "Golf" i ri me dritë krejt të re. Me ndihmën e një kamere të montuar në xhamin e përparmë "Light Assist" mund të identifikojë automjetet që vijnë përballë dhe që ecin përpara në kuadrin e kufijve të sistemit dhe të bëjë ndërrimin automatik midis dritave të shkurtra dhe të gjata. A nuk janë këto pritshmëri të mira për ju?

Ndriçimi i brendshëm (shumëngjyrësh): Për qetësinë e brendshme.


Jepini "Golf"-it tuaj të ri më shumë personalitet. Me zgjerimin e ndriçimit bazë të ambientit hapësira e brendshme mund të ndriçohet sipas gjendjes emocionale falë zgjedhjes individuale të ngjyrave. Sepse si funksion i "We Upgrade" ndriçimi i brendshëm (shumëngjyrësh) ju ofron një paketë të zgjeruar ngjyrash dhe kështu ju krijon mundësinë për një zgjedhje më të madhe të ngjyrave për të formuar theksimet e ndriçimit që dëshironi. Me tonalitetin e ftohtë ose të ngrohtë të ngjyrës, në metropolin me ndriçim festiv ose natën në rrugë fshati pa drita: Në çdo udhëtim ju krijoni për vete dhe pasagjerët tuaj një atmosferë tjetër, të përshtatshme.

1) Für die Nutzung von "We Upgrade" Artikeln benötigen Sie ein Volkswagen ID Benutzerkonto, einen gültigen We Connect Vertrag und Ihre Legitimation als Hauptnutzer, das bedeutet die Verknüpfung Ihres Benutzerkonto mit dem konkreten Fahrzeug. Weiterhin ist es erforderlich, dass das Fahrzeug über die für das jeweilige "We Upgrade" erforderlichen technischen Funktionen und Hardware-Einrichtungen verfügt. Die für das jeweilige Fahrzeug erhältlichen "We Upgrade" Funktionen können durch den Hauptnutzer im In-Car Shop des Infotainmentsystems eingesehen werden. Für kostenpflichtige Produkte muss im We Connect Webshop https://shop.volkswagen-we.com einmalig ein Zahlungsmittel hinterlegt werden. Erworbene und aktivierte "We Upgrade" Funktionen verbleiben im Fahrzeug und sind nicht auf andere Fahrzeuge übertragbar.

2) Zur Nutzung der We Connect Leistungen benötigen Sie ein Volkswagen ID Benutzerkonto und müssen sich mit Benutzername und Passwort bei We Connect anmelden. Des Weiteren ist ein separater We Connect- bzw. We Connect Plus Vertrag mit der Volkswagen AG online abzuschließen. Für We Connect Plus haben Sie nach Übergabe des Fahrzeugs 90 Tage Zeit, um das Fahrzeug unter www.portal.volkswagen-we.com zu registrieren und die Dienste für die volle Dauer der vereinbarten unentgeltlichen Laufzeit zu nutzen.Die Nutzung der mobilen Online-Dienste von We Connect wird über eine integrierte Internetverbindung ermöglicht. Die damit verbundenen, innerhalb Europas anfallenden Datenkosten werden im Rahmen der Netzabdeckung mit Ausnahme der "Streaming & Internet" Dienste sowie einzelner In-Car Apps von der Volkswagen AG getragen. Für die Nutzung der "Streaming & Internet" Dienste, einzelner In-Car Apps sowie des WLAN-Hotspots können kostenpflichtige Datenpakete über den externen Mobilfunkpartner "Cubic Telecom" bezogen und im Bereich der Netzabdeckung innerhalb zahlreicher europäischer Länder genutzt werden. Informationen zu Preisen  und unterstützten Ländern finden Sie unter https://vw.cubictelecom.com. Alternativ ist die Nutzung von Webradio und Medien-Streaming über ein mobiles Endgerät (z.B. Smartphone) mit der Fähigkeit, als mobiler WLAN-Hotspot zu agieren, möglich. In diesem Fall sind die entsprechenden Dienste nur mit einem bestehenden oder separat abzuschließenden Mobilfunkvertrag zwischen Ihnen und Ihrem Mobilfunkprovider und nur innerhalb der Abdeckung des jeweiligen Mobilfunknetzes verfügbar. Durch den Empfang von Datenpaketen aus dem Internet können, abhängig von Ihrem jeweiligen Mobilfunktarif und insbesondere beim Betrieb im Ausland, zusätzliche Kosten (z.B. Roaming-Gebühren) entstehen. Zur Nutzung der kostenfreien We Connect App wird ein Smartphone mit geeignetem iOS oder Android Betriebssystem und eine SIM-Karte mit Datenoption mit einem bestehenden oder separat abzuschließenden Mobilfunkvertrag zwischen Ihnen und Ihrem Mobilfunkprovider benötigt.  Die Verfügbarkeit der in den Paketen beschriebenen einzelnen Dienste von We Connect und We Connect Plus kann länderabhängig unterschiedlich ausfallen und ist sowohl fahrzeug- als auch ausstattungsabhängig. Die Dienste stehen für die jeweils vereinbarte Vertragslaufzeit zur Verfügung und können während der Vertragslaufzeit inhaltlichen Änderungen unterliegen, bzw. eingestellt werden. Nähere Informationen erhalten Sie unter www.portal.volkswagen-we.com und bei Ihrem Volkswagen Partner. Informationen zu Mobilfunk-Tarifbedingungen erhalten Sie bei Ihrem Mobilfunkanbieter.

3) App-Connect umfasst die Technologien Apple CarPlay™, Android Auto™ und MirrorLink®. Um Ablenkung zu vermeiden, lassen sich während der Fahrt nur zertifizierte Apps starten. Bitte berücksichtigen Sie in diesem Zusammenhang auch, dass manche Apps nicht für jede der drei Technologien angeboten werden und die Verfügbarkeit dieser Technologien länderabhängig unterschiedlich ausfallen kann. Informationen zur Kompatibilität von Smartphones finden Sie auf www.volkswagen.de/mobiltelefon sowie ergänzend auch für Apple CarPlay™ unter https://www.apple.com/de/ios/carplay/, für Android Auto™ unter https://www.android.com/intl/de_de/auto/ und für MirrorLink® unter https://mirrorlink.com/. 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team