Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Manualet për aktivizimin e We Connect

Merrni tani shërbimet online me celular te Volkswagen juaj.
Këtu mësoni se cilat hapa duhet të kryeni për të përdorur We Connect.

Për përdoruesit e sistemit të navigimit "Discover Pro".

Manualet e mëposhtme me instruksione ju drejtojnë hap pas hapi gjatë procesit të aktivizimit të We Connect. Zgjidhni një nga dy manualet, nëse dëshironi të regjistroheni në automjet ose me aplikacionin dhe çelësat tuaj të automjetit.

Aktivizimi i We Connect në automjet

Aktivizimi i We Connect me aplikacionin dhe çelësat e automjetit

Për përdoruesit e sistemit të navigimit "Discover Media" dhe të sistemit të informimit dhe argëtimit "Ready 2 Discover"

Manualet e mëposhtme me instruksione ju drejtojnë hap pas hapi gjatë procesit të aktivizimit të We Connect. Zgjidhni një nga dy manualet, nëse dëshironi t'i aktivizoni shërbimet online me celular në automjet ose me aplikacionin dhe çelësat tuaj të automjetit.

Aktivizimi i We Connect në automjet

Aktivizimi i We Connect me aplikacionin dhe çelësat e automjetit

Për përdoruesit e radios "Composition"

 

Manuali i mëposhtëm me instruksione ju drejton hap pas hapi gjatë procesit të aktivizimit të We Connect.

Aktivizimi i We Connect në aplikacion me kodin e aktivizimit

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team