Menaxheri i ri

"Ndihma e udhëtimit" mund të mbajë korsinë dhe shpejtësinë tuaj për ju, duke marrë parasysh distancën nga trafiku përpara4. Versioni i fundit mundëson ngasjen e asistuar për herë të parë deri në një shpejtësi prej 250 km / orë.

Për të përdorur shërbimet Car-Net, keni nevojë për një llogari përdoruesi të Volkswagen ID dhe identifikohuni me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj. Për më tepër, një kontratë e veçantë duhet të lidhet në internet me Volkswagen AG. Për të qenë në gjendje të përdorni shërbimet për tërë kohën, keni 90 ditë pasi të keni dorëzuar automjetin për të regjistruar automjetin në portal.volkswagen-we.com. Nëse regjistroheni më vonë, kohëzgjatja e mandatit falas zvogëlohet. Përdorimi i shërbimeve në internet të Car-Net është bërë i mundur përmes një lidhjeje të integruar në Internet. Kostot shoqëruese të të dhënave të ndodhura brenda Evropës përballohen nga Volkswagen AG brenda kornizës së mbulimit të rrjetit, me përjashtim të radios në internet dhe shërbimeve të radios hibride. Për të përdorur shërbimet e radios dhe radios hibride në internet, si dhe hotspot-in WLAN, paketat e të dhënave me kosto mund të merren nga partneri i jashtëm i komunikimit celular "Cubic Telecom" dhe të përdoren në fushën e mbulimit të rrjetit brenda shumë vendeve evropiane. Për informacione mbi çmimet dhe vendet e mbështetura, ju lutemi vizitoni vw.cubictelecom.com. Përndryshe, është e mundur të përdorni radio në internet dhe radio hibride përmes një pajisje të lëvizshme (p.sh. smartphone) me aftësinë për të vepruar si një pikë e nxehtë WLAN e lëvizshme. Në këtë rast, shërbimet përkatëse janë në dispozicion vetëm me një kontratë ekzistuese ose të lidhur veçmas të telefonit celular midis jush dhe ofruesit të telefonit tuaj celular dhe vetëm brenda mbulimit të rrjetit përkatës të telefonisë mobile. Marrja e paketave të të dhënave nga interneti mund të rezultojë në kosto shtesë (p.sh. tarifat në roaming), në varësi të tarifës përkatëse të telefonit tuaj celular dhe veçanërisht kur operoni jashtë vendit. Për të përdorur aplikacionin falas Ne Lidhu, ju duhet një smartphone me një sistem operativ të përshtatshëm iOS ose Android dhe një kartë SIM me një opsion të dhënash me një kontratë ekzistuese ose të veçantë të telefonit celular midis jush dhe ofruesit të telefonit tuaj celular. Disponueshmëria e shërbimeve individuale Car-Net të përshkruara në paketat ("Guide & Inform Premium" dhe "Security & Service") mund të ndryshojë nga vendi në vend. Shërbimet janë në dispozicion për periudhën e kontratës së rënë dakord dhe mund të jenë subjekt i ndryshimeve në përmbajtje ose mund të ndërpriten gjatë periudhës së kontratës. Më shumë informacion është në dispozicion në portal.volkswagen-we.com dhe nga partneri juaj Volkswagen. Për informacion mbi kushtet tarifore celulare, ju lutemi kontaktoni me ofruesin tuaj celular.

Automjetet e paraqitura në këtë ilustrim mund të ndryshojnë në detaje individuale nga programi aktual i dorëzimit austriak. Në foto janë disa shtesa opsionale të disponueshme me kosto shtesë. Të gjitha çmimet nuk janë detyruese, jo kart. Udhëzoni çmimet duke përfshirë NoVA, 20% TVSH, kostot e transportit dhe duke marrë parasysh shtesë ose zbritje NoVA në përputhje me 6 § NoVAG. Në mënyrë që t'i bëjmë tekstet më të lehta për t'u lexuar, ne kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim ndaj gjinisë së kundërt. Faleminderit për mirëkuptimin

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

E gjithë bota e Car-Net në Touareg tuaj

E gjithë bota e Car-Net në Touareg tuaj

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team