Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

e-Remote. Funksionon për automjetin elektrik.

e-Remote. Funksionon për automjetin elektrik.

Car-Net "e-Remote" ju ofron një akses të përshtatshëm për funksionet e rëndësishme të modelit tuaj elektrik ose automjetit tuaj Hybrid nga Volkswagen.

Shërbimet e-Remote

Karikimi

Ruani kontrollin në çdo gjë

Me shërbimin "Karikimi" ju kontrolloni gjendjen e karikimit të baterisë dhe nisni dhe ndaloni seancën e karikimit. Dhe shumë e thjeshtë nga divani. Nëpërmjet kompjuterit ose smartfonit keni gjithçka nën kontroll në çdo kohë.

- Pasqyrë përmbledhëse e gjendjes aktuale të karikimit

- Tregon autonominë e mbetur

- Përcakton mundësisht sjelljen e karikimit

- Informon për statusin e spinës së karikimit

Kohët e nisjes

Kur të jeni gati

Kursen baterinë dhe faturën e energjisë elektrike: Me shërbimin "Kohët e nisjes" ju optimizoni seancën e karikimit dhe përcaktoni, se në cilin moment duhet karikuar bateria e Volkswagen tuaj.

- Nuk ka karikim të panevojshëm

- Krijim i profileve të ndryshme të karikimit

- Mund të kombinohet në mënyrë të përshtatshme me shërbime të tjera (p.sh. klimatizimi)

- Bateri e plotë për momentin e dëshiruar

Klimatizimi

Klima ideale në çdo periudhë të vitit

Me shërbimin "Klimatizimi" kujdeseni për një temperaturë të këndshme në pjesën e brendshme përpara nisjes së udhëtimit. Kontrolloni me lehtësi kondicionerin përmes kompjuterit apo pajisjes celulare pa qenë në makinë.

- Rregullim i përshtatshëm i temperaturës

- Përdorim komod me anë të aplikacionit dhe portalit "We Connect"

- Tregon temperaturën aktuale të jashtme dhe të synuar

- Ndezja në çdo kohë me klimatizim ideal

Statusi i automjetit

Lëvizja në versionin më të ri

Ju mund të shfaqni qartë të dhëna të rëndësishme në automjetin tuaj - kudo që të jeni. Kontrolloni në mënyrë komode nëpërmjet smartfonit për autonominë e mbetur, gjendjen aktuale të kilometrave ose kur duhet karikuar sërish bateria.

- Hap të dhënat e udhëtimit në mënyrë komode dhe nga kudo

- Informon për gjendjen e kilometrave dhe autonominë e mbetur

- Tregon gjendjen e karikimit të baterisë

Të dhënat e udhëtimit

Optimizimi i konsumit tuaj

Të gjitha të dhënat personale të udhëtimit në pasqyrën përmbledhëse: Shikoni, se me çfarë shpejtësie mesatare dhe kohëzgjatje të udhëtimit jeni gjatë rrugës ose sa energji mund të harxhoni dhe të kurseni mesatarisht.

- Hap të dhënat e udhëtimit në mënyrë komode dhe nga kudo

- Tregon kohëzgjatjen mesatare të udhëtimit, shpejtësinë dhe distancën

- Tregon konsumin e sistemit tjetër elektrik (si radio, kondicioneri ose dritat)

- Përditësim i të dhënave pas çdo udhëtimi

- Ndihmon për të optimizuar konsumin individual

Pozicioni i parkimit

Kursimi i kohës dhe i rrugës

E keni harruar, se ku e keni parkuar Volkswagen tuaj? Me shërbimin "Pozicioni i parkimit", një prekje e smartfonit është e mjaftueshme për t'ju treguar se ku ndodhet makina juaj. Dhe në rast nevoje, si të shkoni atje në mënyrën më të shpejtë.

- Tregon pozicionin e fundit të parkimit

- Tregues i përshtatshëm me anë të aplikacionit

- Tregon itinerarin për te makina

- Kursen kërkimin që të merr shumë kohë

Dyert dhe ndriçimi

Në çdo kohë një ndjesi e sigurt

Me shërbimin "Dyert dhe ndriçimi" mund të kontrolloni lehtësisht përmes aplikacionit nëse dyert në Volkswagen janë të mbyllura dhe nëse janë fikur dritat e pozicionit. Një shikim i shpejtë për një ndjesi sigurie.

- Tregon nëse dyert janë të mbyllura

- Tregon nëse dritat e pozicionit janë fikur

- Hap të dhënat në mënyrë komode nëpërmjet aplikacionit

- Kudo dhe në çdo kohë ka siguri

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team