VW Golf GTD: Sensori "Blind Spot" me asistent parkimi

Nëse ju afrohet një automjet nga mbrapa e nuk është i dukshëm në pasqyrën anësore dhe në pasqyrën e kabinës, atëherë ai ndodhet në këndin e quajtur të verbër. Përpara ndryshimit të korsisë, pasqyra e provuar dhe e miratuar tashmë si dhe sensori opsional "Blind Spot" ju ndihmojnë. Ai tashmë mund të paralajmërojë me shpejtësi nga 15 km/h, me anë të një treguesi LED në pasqyrën e jashtme të Golf-it tuaj. Nëse përdorni ende sinjalin e kthesës, drita do të fillojë të pulsojë më fort e më shpejt, dhe do t'ju paralajmërojë për automjetin në këndin e verbër.

Kur kombinohet me sistemin e ndryshimit të korsisë "Lane Assist", sensori Blind Spot mund të paralajmërojë, brenda kufijve të tij, edhe me një ndërhyrje korrigjuese në timon përpara ndryshimit të korsisë.

Nga ana tjetër, asistenti i parkimit ndihmon, brenda kufijve të sistemit, për daljen nga parkimi. Trafiku prapa automjetit monitorohet nga sensorët në prapakolp. Nëse një automjet tjetër, një çiklist apo një këmbësor ju afrohet, do të paralajmëroheni nëpërmjet një sinjali akustik dhe një grafik në sistemin e info-argëtimit. Nëse nuk reagoni në kohë, sistemi mund të zbusë pasojat e mundshme të një përplasjeje me anë të ndërhyrjes tek frenat ose, në rastin optimal, mund ta parandalojë atë.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Mbyll menunë

Më i zhdërvjellët se pothuajse çdo automjet tjetër. Golf.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team