VW Golf: Disqet

 

Ju keni një zgjedhje: Secila rrotë opsionale me disqe alumini që ju zgjidhni theksojnë sportivitetin e Golfit tuaj të ri. Mund të zgjidhni mes madhësive të ndryshme nga 15 deri në 18 inç dhe mes një serie dizajnesh të ndryshme dinamike. Gjithashtu edhe për sipërfaqen dhe ngjyrën e rrotave, keni në dispozicion plot zgjedhje. Nëse jeni i apasionuar pas diqeve në nuancë mat, të anodizuar apo me shkëlqim, të gjitha i japin Golfit tuaj të ri në çdo rast, një pamje dinamike që thekson edhe më shumë dizajnin e mrekullueshëm.

Mbyllur