VW Golf: Dizajni i jashtëm

 

Golf i ri të bind po ashtu për detajet e fundit: Pjesa ballore karakterizohet nga një grilë tepër sportive e radiatorit me emblemën Volkswagen pas së cilës  fshihen sensorët e sistemeve të ndryshme ndihmëse opsionale. Në versionet e pajisjeve "Comfortline" dhe "Highline" grila e radiatorit është e veshur me shirita të hollë të kromuar. Njëkohësisht fenerët e hollë shtrihen deri mbi parafango dhe pjesët anësore të parakolpit që janë tepër të forta  dhe duket mjaft dinamike. Silueta e saj e guximshme me kornizat karakteristike në formën C, në kombinim me bazën e saj bujare të rrotave dhe pjerësinë e vrullit, të denjë për një Golf. Në pjesën e pasme të bindin konturet e fuqishme dhe elegante, difuzori i pasmë dhe teknologjia LED e fenerëve që veprojnë plot besim.

Mbyllur