VW Golf: Pajisje lëkure

 Zgjidhni për Golfin tuaj të ri një larmi pajisjesh sipas preferencave tuaja prej lëkure dhe ArtVelours. Një karakteristikë e veçantë është pajisja Vienna: Lëkura është e perforuar dhe tregon kontrast në ngjyra.

Cilëndo që ju do të zgjidhni, shoferi dhe pasagjeri do të kenë ndenjëse të rehatshme që ofrojnë mbështetje të mirë laterale. Ngrohja në ndenjëse është natyrisht e pranishme. Ju mund të shijoni levën e frenave të dorës me lëkurë, në timonin multifunksional me lëkurë dhe në levën e marshit. Nga linja Comfortline, timoni është opsionalisht me ngrohje, një bekim në ditë të ftohta.

Mbyllur