VW Golf: Active Info Display

 Me funksionin opsional Active Info Display, ju gëzoni avantazhet e një grumbulli instrumentesh me rezolucion të lartë, 31 cm (12,3 inç), ekran me ngjyra TFT.

Me anë të profileve të ndryshme të informimit, ju mund të vendosni në mënyrë specifike prioritete në të dhënat që do të shfaqen, përveç përmbajtjes tradicionale të tilla si takeometër, shpejtësimatës dhe kilometrazh.

Këtë profil informacioni ju e zgjidhni shpejt dhe me lehtësi përmes timonit multifunksional prej lëkure. E përshtatur për nevojat tuaja, ju mund të nxirrni të dhëna të hollësishme për udhëtimin ose mund të shfaqni në mënyrë vizive sistemet tuaja të ndihmës. Zona e ekranit mund të përdoret më mirë duke bërë të mundur shfaqjen brenda tubave të të dhënave shtesë.

Në sistemin Infotainment Discover Media ju mund të vendosni nëse doni të shihni hartën e lundrimit në Active Info Display ose në mënyrën klasike në ekranin e pajisjes. Me Discover Pro janë në dispozicion të dy mundësitë e njoftimit në të njëjtën kohë.

Mbyllur