Maps + more është një multitalent i vërtetë, nëpërmjet të cilit ju mund të keni çdo gjë para jush. Menjëherë sapo lidhet me Bluetooth, ju keni qasje të plotë ndaj telefonit apo music library të smartphone-it  tuaj, shpejtë dhe lehtë në sajë të njohësit të shkrimit. Por gjithashtu, për të dhënat e automjeteve të tilla si konsumi aktual, apo këshilla për kursimin e karburantit përmes "Think Blue", ju jeni vetëm një klik larg. Një aplikacion. Karakteristika të panumërta.

 

 

 

Mbyllur