Me një gjest të thjeshtë qëndroni në rrugën e duhur.

Sistemi opsional i navigimit "Discover Pro" është sistemi i info-argëtimit për personat më ambiciozë. Nëpërmjet komandave inovativ me gjeste, mund të lëvizni lehtësisht në menynë kryesore, ose të kaloni me një lëvizje dore nga njëri stacion radioje tek tjetri, apo nga njëra këngë tek tjetra.

Ka një ekran të madh me prekje, TFT, 23,4 cm (9,2 inç) për paraqitje të shkëlqyer të hartave në 3D dhe me një ndërfaqe USB, dy fole për karta SD dhe Bluetooth-i ofron një lidhje të shkëlqyer. Gjithashtu ka një lexues CD-sh që njeh formatet MP3 dhe WMA, kap stacionet FM të radios dhe ka dalje zëri me tetë altoparlantë.

Karakteristika të tjera: Kontrolli zanor reagon mbas përmendjes së emrave të vendeve e rrugëve dhe llogarit itinerarin sipas udhëzimeve. Telefonatat bëhen më praktike falë teknologjisë Bluetooth. E fundit, karta e brendshme e memories ka hapësirë të mjaftueshme për pesë vjet përditësime falas për softuerin e navigimit.

Shënim nga Volkswagen ID./EV për importuesit e paautorizuara:

Duam të theksojmë se disa modele ID të Volkswagen dhe automjete të tjera elektrike u importuan në Evropë përmes kanaleve jozyrtare. Pavarësisht pretendimeve të pasakta të bëra nga shitës të paautorizuar, ata nuk kanë një garanci ndërkombëtare. Për këte arsye, kërkesat për shërbimet dhe mirëmbajtje, duke përfshirë garancinë dhe vullnetin e mirë, nuk mund të kryhen nga tregtarët e autorizuar të Volkswagen ose partnerët e shërbimit të Volkswagen. Për më tepër, asnjë pjesë origjinale e Volkswagen nuk mund të sigurohet për modelet e shitura në Kinë. Klientët që vendosin të kryejnë një blerje përmes këtyre kanaleve jozyrtare duhet të dinë se, përveç mungesës të mirëmbajtjes, garancisë dhe furnizimit me pjesë këmbimi, automjetet janë të pajisura me një version softuerësh të destinuar për një treg tjetër. Njëlloj si garancia dhe shërbimi, përditësimet e softuerit nuk mund të kryhen nga tregtarët e autorizuar të Volkswagen. Këto modele ID të paautorizuara apo makinat të tjera elektrike janë ndërtuar vetëm për kushtet e tregut kinez. Këto modele nuk kanë miratim të tipit evropian ose certifikatë konformiteti (CoC).

Ne dhe Volkswagen AG, si importues zyrtar i Volkswagen, ndihemi të detyruar ndaj klientëve tanë dhe nuk  rekomandojmë fuqimisht blerjen e një Volkswagen ID dhe modeleve të tjera elektrike përmes kanaleve jozyrtare. Ne rekomandojmë që klientët tanë të vizitojnë vetëm pikat e autorizuara të shitjes për të mësuar rreth gamës aktuale të modeleve Volkswagen. Këto janë të miratuara zyrtarisht për shitje në çdo treg dhe vijnë me një garanci të aprovuar dhe suport në sherbime.

 

Note Volkswagen ID./EV unauthorized Imports:
We would like to point out that some Volkswagen ID. Models and other EVs were imported to Europe through unofficial channels. Despite incorrect claims made by unauthorized sellers, they do not have an international warranty. In addition, service and maintenance requirements, including warranty and goodwill, cannot be carried out by authorized Volkswagen dealers or Volkswagen service partners. Furthermore, no original Volkswagen parts can be provided for models sold in China. Customers who decide to make a purchase through these unofficial channels need to know that, in addition to the lack of maintenance, warranty and spare parts supply, the vehicles are equipped with a software version destined for another market. Similar to the warranty and service, software updates cannot be performed by Volkswagen authorized dealers. In addition, these unauthorized ID. Models and other EVs are made only for Chinese market conditions. These models do not have European type approval or a certificate of conformity (CoC).

Volkswagen AG and we, as the official Volkswagen importer, feel obliged to our customers and strongly recommend against purchasing a Volkswagen ID. model through unofficial channels. . We recommend that our customers only visit authorized points of sales to find out about the current Volkswagen model range. These are officially approved for sale in each market and come with a proven warranty and service support.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

e-Golf

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team