VW e-Golf

ACC & Front Assist

Kur ndodheni në trafik, ndjeheni më i sigurt kur keni distancë të mjaftueshme me automjetin para. Për këtë do t'ju ndihmojë rregullatori automatik i distancës ACC.

ACC mat distancën dhe shpejtësinë e automjeteve para. Në kolona dhe në bllokim trafiku, sistemi frenon e-Golf-in tuaj në bashkëpunim me kutinë opsionale duale të shpejtësisë DSG deri në qëndrim të plotë, më pas riniset automatikisht brenda një kohe të shkurtër. Sistemi mund ta mbajë automjetin tuaj brenda limiteve të shpejtësisë që shkojnë deri në 210 km/h, në distancën që përcaktoni në raport me automjetin para.
   
Ndonjëherë ndodh diçka e papritur, ndaj kërkohet një frenim emergjent. Në këto raste, sistemi opsional i monitorimit të ambientit Front Assist është i dobishëm. Nëse pikaset një situatë kritike për përplasje, brenda kufijve të sistemit, do të paralajmëroheni. Në situatat tejet kritike, sistemi mund t'ju ndihmojë gjatë frenimit ose frenon automatikisht për të zbutur shpejtësinë e përplasjes.

Funksioni i frenimit emergjent "City" mund të ndërhyjë në trafikun urban me shpejtësi të ulët. Dhe pikasja e këmbësorëve mund të zbulohet brenda kufijve të sistemit, për shembull, kur një këmbësor hyn papritur në rrugë. Sistemi i asistencës ju paralajmëron, ju ndihmon të frenoni ose frenon automatikisht, gjithmonë brenda kufijve të sistemit. Kështu, në rastin ideal, mund të evitohet plotësisht një përplasje ose të zbuten pasojat e saj.

Shënim nga Volkswagen ID./EV për importuesit e paautorizuara:

Duam të theksojmë se disa modele ID të Volkswagen dhe automjete të tjera elektrike u importuan në Evropë përmes kanaleve jozyrtare. Pavarësisht pretendimeve të pasakta të bëra nga shitës të paautorizuar, ata nuk kanë një garanci ndërkombëtare. Për këte arsye, kërkesat për shërbimet dhe mirëmbajtje, duke përfshirë garancinë dhe vullnetin e mirë, nuk mund të kryhen nga tregtarët e autorizuar të Volkswagen ose partnerët e shërbimit të Volkswagen. Për më tepër, asnjë pjesë origjinale e Volkswagen nuk mund të sigurohet për modelet e shitura në Kinë. Klientët që vendosin të kryejnë një blerje përmes këtyre kanaleve jozyrtare duhet të dinë se, përveç mungesës të mirëmbajtjes, garancisë dhe furnizimit me pjesë këmbimi, automjetet janë të pajisura me një version softuerësh të destinuar për një treg tjetër. Njëlloj si garancia dhe shërbimi, përditësimet e softuerit nuk mund të kryhen nga tregtarët e autorizuar të Volkswagen. Këto modele ID të paautorizuara apo makinat të tjera elektrike janë ndërtuar vetëm për kushtet e tregut kinez. Këto modele nuk kanë miratim të tipit evropian ose certifikatë konformiteti (CoC).

Ne dhe Volkswagen AG, si importues zyrtar i Volkswagen, ndihemi të detyruar ndaj klientëve tanë dhe nuk  rekomandojmë fuqimisht blerjen e një Volkswagen ID dhe modeleve të tjera elektrike përmes kanaleve jozyrtare. Ne rekomandojmë që klientët tanë të vizitojnë vetëm pikat e autorizuara të shitjes për të mësuar rreth gamës aktuale të modeleve Volkswagen. Këto janë të miratuara zyrtarisht për shitje në çdo treg dhe vijnë me një garanci të aprovuar dhe suport në sherbime.

 

Note Volkswagen ID./EV unauthorized Imports:
We would like to point out that some Volkswagen ID. Models and other EVs were imported to Europe through unofficial channels. Despite incorrect claims made by unauthorized sellers, they do not have an international warranty. In addition, service and maintenance requirements, including warranty and goodwill, cannot be carried out by authorized Volkswagen dealers or Volkswagen service partners. Furthermore, no original Volkswagen parts can be provided for models sold in China. Customers who decide to make a purchase through these unofficial channels need to know that, in addition to the lack of maintenance, warranty and spare parts supply, the vehicles are equipped with a software version destined for another market. Similar to the warranty and service, software updates cannot be performed by Volkswagen authorized dealers. In addition, these unauthorized ID. Models and other EVs are made only for Chinese market conditions. These models do not have European type approval or a certificate of conformity (CoC).

Volkswagen AG and we, as the official Volkswagen importer, feel obliged to our customers and strongly recommend against purchasing a Volkswagen ID. model through unofficial channels. . We recommend that our customers only visit authorized points of sales to find out about the current Volkswagen model range. These are officially approved for sale in each market and come with a proven warranty and service support.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

e-Golf

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team