VW e-Golf: Rehati në qëndrim

e-Golf është i pajisur si pjesë standarde me ndenjëse të një cilësie të lartë dhe të qëndrueshme, të veshura më materialin Zoom Merlin. Kjo jo vetëm përshtatet me kënaqësinë e të bukurës, por edhe rehatinë e shpinës. Sepse ju do të jeni të qetë dhe të relaksuar edhe në udhëtimet e gjata.

Qepjet dekorative tipike për e-dizajnin blu në  timonin multifunksional prej lëkure dhe në levën e marshit ofrojnë një mbulim të një cilësie të lartë karakteristike elegante dhe i japin e-golf një vështrim bashkëkohor.

Mbyllur