VW e-Golf: Dizajni i ndriçimit

 Light Emitting Diode (LED) është një shpikje e shkëlqyer e cila është pjesë e domosdoshme e teknologjisë moderne. Krahasuar me llambën me ndriçim flake që lëshon shumë energji në formë ngrohje dhe jo drite, LED është një mrekulli e vërtetë e kursimit të energjisë. Përveç kësaj, ajo është shumë më e qëndrueshme dhe e sigurt.

Tek e-Golf ju do të gjeni dioda drite në aplikime të ndryshme, sidomos në fenerët para dhe dritat e pasme. Llambat plotësisht LED me dritë të ngjashme me dritën e ditës përhapin një dritë të këndshme dhe ofrojnë në të njëjtën kohë një ndriçim të mirë në rrugë. Logoja karakteristike "C" e dritave LED është më shumë një element dizajni, sepse rrit paraqitjen e automjetit tuaj. Këtë gjë e theksojnë edhe dritat e pasme LED me formë shumë të bukur.

Mbyllur