VW e-Golf: Pjesë lëkure

Zgjidhje elegante: Veshja opsionale me lëkurë "Vienna" krijon një atmosferë të këndshme në hapësirën e brendshme. Materiali natyror mund të merret në ngjyrë të zezë ose Shetland.

Lëkura e perforuar zbukuron panelet e ndenjëseve dhe pjesët anësore të dy ndenjëseve sportive të rehatshme para. Këto jo vetëm janë të rregullueshme në lartësi dhe tek pjesa e mesit, por edhe mund të ngrohen dhe të kenë një qëndrim statik e një rehati të këndshme. Praktikë janë edhe sirtarët nën ndenjëset e përparme.

Mbyllur