VW e-Golf: Rehati në ecje

Sistemi i ajrit të kondicionuar  "Air Care Climatronic" si pjesë standarde e e-Golf mund të sigurojë në çdo sezon rehati në hapësirën e brendshme. Dhe në sajë të funksionit standard të xhamit para me ngrohje, pastrimi i akullit nga xhami i përket të kaluarës. Me të njëjtën mënyrë me funksionin standard Active Info Display, ju keni shumë të dhëna të rëndësishme të plota gjithmonë para syve tuaj.

Ndriçimi opsional i ambientit ofron të gjitha instrumentet në dritën e duhur dhe i jep kabinës ergonomike me dekor dhe prag hyrës të ndriçuar në blu, një atmosferë shumë të veçantë.

Mbyllur