VW e-Golf: Car-Net Guide & Inform

 Me Car-Net shijoni avantazhet e internetit në makinë: Ndiqni trafikun aktual, përdorni aplikacionet tuaja të telefonit inteligjent ose qëndroni në kontakt me qendrën e konsumatorëve të Volkswagen. Dhe me aplikacionin "Car-Net e-Remote" ju e përdorni celularin tuaj inteligjent edhe si telekomandë për e-Golf-in tuaj. Sepse me këtë aplikacion ju mund të rregulloni temperaturën e brendshme, të filloni ose ndaloni karikimin apo të shikoni distancën e mbetur.

Por "Car-Net" bën edhe më shumë: Me paketën e shërbimit "Car-Net Guide & Inform" ju mund të përdorin të dhënat aktuale nga interneti. Kështu ju mund të mësoni shpejt kur ka një bllokim trafiku ose mund të zbuloni destinacione të tjera me interes, si hotele, restorante apo pika karburanti.

Me pajisjen standarde Car-Net App-Connect, ju mund të lidhni telefonin tuaj inteligjent me sistemin infotainment dhe të përdorni aplikacionet e përzgjedhura duke përdorur ekranin me prekje. Shërbimet gjithashtu standarde "Car-Net Security & Service" ofrojnë ndër të tjera një shërbim për thirrje emergjente.

 

 1) Përdorimi i shërbimeve online "Car-Net Guide & Inform" është i mundur vetëm me pajisjet opsionale "Discover Media" dhe "Discover Pro". Ju gjithashtu mund të përdorni një pajisje të lëvizshme (p.sh. telefon inteligjent), e cila ka aftësinë për të vepruar si hotspot Wi-Fi. Përndryshe mund të përdoret me opsionin e lidhjes "Premium", një telefon celular me Remote SIM Access Profile (rSAP) ose një kartë SIM me opsionin e telefonit dhe të dhënave. Shërbimet "Car-Net Guide & Inform" janë në dispozicion vetëm me një kontratë ekzistuese ose të veçantë mes jush dhe ofruesin tuaj të telefonisë celulare, dhe vetëm në mbulimin e rrjetit përkatës celular. Nëpërmjet marrjes së paketave të të dhënave nga interneti, në varësi të tarifimit celular dhe sidomos jashtë vendit, ekzistojnë kosto shtesë (p.sh. tarifat roaming). Për shkak të volumit të madh të të dhënave në kuadër të përdorimit të "Car-Net Guide & Inform" është e rekomanduar një marrëveshje me një normë fikse me ofruesin tuaj të kompanisë celulare! Për përdorimin e "Car-Net Guide & Inform" është e nevojshme një marrëveshje e veçantë që duhet të lidhet me Volkswagen AG. Pas dorëzimit të automjetit, konsumatori ka 90 ditë kohë për të regjistruar automjetit në www.Volkswagen.com/car-net. Disponueshmëria e shërbimeve "Car-Net Guide & Inform" mund të ndryshojnë në varësi të vendit. Këto shërbime ofrohen dhe janë në dispozicion për kohëzgjatjen e periudhës së kontratës dhe mund t'u nënshtrohen ndryshimeve thelbësore. Për më shumë informacion mbi "Car-Net Guide & Inform", vizitoni faqen www.Volkswagen.com/car-net dhe informohuni tek partneri juaj Volkswagen, në lidhje me kushtet e tarifave celulare, informohuni tek ofruesi juaj i shërbimit celular.

Mbyllur