VW Arteon: Sistem drejtimi progresiv

 

Provoni progresin me duart tuaja. Sistemi i drejtimit progresiv opsional ofron një sjellje të optimizuar drejtimi në jetën e përditshme, është shumë i dobishëm edhe në kushte të vështira të rrugës. Kështu, raporti progresiv zvogëlon përpjekjet gjatë parkimit dhe në të njëjtën kohë rrit dinamikën e ecjes nëpërmjet një sjelljeje drejtimi direkte në rrugët me kthesa. Në këtë mënyrë, sistemi progresiv i drejtimit lejon një kontroll më të mirë në ecje sportive dhe ofron rehati maksimale në përdorimin e përditshëm. 

Mbyllur