VW Arteon: Rehati akustike

 

Edhe në hapësirën e brendshme, të gjitha burimet e zhurmave janë optimizuar për të punuar sa më qetë të jetë e mundur, si p.sh. hyrja e erës më qetësisht ose ndenjëset me dridhje më të pakët. Xhama opsionalë të izoluar mirë shkojnë edhe një hap më tej: izolim i brendshëm i zhurmave ndihmon që tingujt të dëgjohen veçanërisht mirë. Përveç kësaj, xhamat me ngrohje dhe dritaret e pasme të errësuara ofrojnë jo vetëm akustikë të këndshme, por edhe mbrojtje efektive kundër dritës shqetësuese. Pra, pasagjerët nuk do të verbohen prej dritës dhe udhëtimi mund të shijohet në paqe.

Mbyllur