VW Arteon: Pjesa e brendshme

Dekoret opsionale prej alumini dhe druri të vërtetë të llastojnë me pamjen fisnike dhe njëkohësisht të ofrojnë kënaqësi të prekshme si dhe superstrukturën prej xhami të sistemit të navigimit "Discover Pro", në dispozicion sipas kërkesës, i cili merr pamjen dhe paraqitjen e një tableti Premium. Gjithashtu keni mundësi për të pajisur Arteon me teknologjitë e shumta Premium, të tilla si ndriçimi opsional i ambientit për mundësi individuale ndriçimi në automjet dhe shumë opsione të tjera të klasit të parë.

Në dispozicion për të dy nivelet Comfortline dhe Highline janë mbulesa ndenjësesh të rehatshme: në seri ju do të shijoni lëkurën "Vienna" në një kombinim me Alcantara, p.sh. në ngjyrë gri të lehtë Mistral. Ose zgjidhni lëkurën "Nappa", ku bëjnë pjesë shiritat sportivë të karbonit në Arteon Highline. Kështu ju i jepni formë vetë makinës tuaj të ëndrrave.

Mbyllur