VW Arteon: Ndriçimi i ambientit

Kontrolloni qetësisht hyrjen e ndriçuar dhe pragjet dekorative, llambat e leximit para dhe mbrapa dhe ndriçimin e hapësirës së këmbëve, duke shtypur një buton në ekranin qendror. Keni në dispozicion tre ngjyra tërheqëse. Natyrisht, të gjitha dritat e brendshme janë të pajisura me LED të avancuar. Në sajë të ndriçimit të ambientit inovativ (opsional), ju dhe të gjithë pasagjerët tuaj do të keni një udhëtim më të këndshëm.

Mbyllur