VW Arteon: Dizajni i dritës

 Ju do të jeni të pajisur si standard me fenerët LED, tek të cilat përfshihen dritat e ditës bashkë me funksionin e aktivizimit automatik të dritave. Kjo ndihmon, në sajë të përdorimit të sensorëve, për një ndriçim optimal në muzg. Në kombinim me sistemet opsionale të navigimit, ne ofrojmë fenerët largpamës. Ata ofrojnë dritë në mënyrë prospektive në kthesa, edhe para se të hyni në to.

Edhe dritat e pasme të llastojnë me teknologjinë moderne dhe estetike LED. Dhe në sajë të dritave dinamike në pjesën e pasme të Arteon Comfortline dhe Highline, jo vetëm do të jeni më të sigurt në rrugë, por do të dukeni veçanërisht mirë.

Mbyllur