VW Arteon: Car-Net "Security & Service"

E dobishme si në jetën e përditshme ashtu edhe në rast emergjence: Shërbimet opsionale Car-Net "Security & Service"¹ janë në dispozicion me të dhëna informative dhe një lidhje të drejtpërdrejtë me qendrën e klientit të Volkswagen.

Kur është kontrolli i radhës? Dhe sa karburant ka mbetur? Sidomos kur një automjet është përdorur nga disa njerëz, është mirë të dini përgjigjen e këtyre pyetjeve e keni thjesht online. Në sajë të shërbimeve opsionale Car-Net "Security & Service" ¹, keni shumë të dhëna lidhur me automjetin tuaj në një portal web.

Si shumë e dobishme, teknologjia mund të provohet edhe kur jeni në timon: Nëse sistemi regjistron një aksident brenda kufijve të tij, fillon automatikisht kontakti me qendrën e klientit të Volkswagen. Në këtë mënyrë është e mundur, në varësi të situatës, të keni mbështetje në vend dhe të kaloni informatat përkatëse të tilla si të dhënat e automjetit, numri i njerëzve në makinë apo  vendndodhjen. Nëpërmjet një lidhjeje zanore, shoferi mund të mbështetet dhe kujdeset deri në mbërritjen e shërbimeve të urgjencës.

Mbyllur